Particulier verzorgingshuis Blaricum

De stap van thuis naar een nieuw thuis in een verzorgingshuis kan een zware beslissing zijn. Staat u voor deze stap, en gaat uw voorkeur uit naar een particulier verzorgingshuis in Blaricum of omgeving, dan nodigen we graag uit voor een nadere kennismaking met ons particulier verzorgingshuis ‘Huize Westerheide’.

Wij zijn een kleinschalig verzorgingshuis, gericht op een zo zelfstandig mogelijk verblijf, maar met alle mogelijke zorg en service voorhanden wanneer dit nodig is. De woningen zijn gesitueerd in een prachtige villa, met zes studio’s die optimaal geschikt zijn voor bewoning door senioren. Huize Westerheide is een volledig particulier verzorgingshuis in de omgeving van Blaricum met tijd, zorg en aandacht voor haar bewoners.

Persoonsgerichte en respectvolle zorg

Zorg en activiteiten binnen Huize Westerheide zijn gebaseerd op respect en maatwerk verzorging. 24 uur per dag is er een vast, professioneel team verzorgenden en verpleegkundige op onze locatie aanwezig. Het past binnen onze filosofie om zorg niet te beperken tot lichamelijke zorg alleen. We hebben tijd voor onze bewoners en zorgen dat er zeer veel activiteiten en uitjes op het programma staan. Soms voor onze bewoners alleen, soms zeer persoonlijk en naar wens één of één, een andere maal met de familie van onze bewoners als genodigden. Verjaardagen worden in Huize Westerheide gemeenschappelijke gevierd, en op de agenda staan uitjes naar restaurants, de opera, een musea of het terras.

De woningen

Huize Westerheide heeft een kleinschalig karakter. Gelegen in Hilversum zijn we een verzorgingshuis voor wie de voorkeur heeft voor een particulier verzorgingshuis in de regio Blaricum. De villa die sinds 2002 de functie van verzorgingshuis heeft, beschikt over zes studio’s voor onze bewoners.

Een aantal daarvan hebben een terras of balkon en zijn geschikt voor echtparen. De variatie in woonunits biedt u de kans om de woning in te delen, zoals u wenst. Alle woningen hebben een prachtig uitzicht op onze grote tuin, waar de konijntjes en kippen vrij rondlopen. Uw nieuwe buren bestaan o.a. uit runderen die u vanuit ons huis op de Hoorneboegse Heide kunt zien rondlopen. Huize Westerheide is een prachtige locatie en zeer geschikt voor senioren die de wens hebben te verblijven in een particulier verzorgingshuis in Blaricum of omgeving waar rust, luxe, gezelligheid, menselijkheid, comfort en zorgzaamheid de standaard zijn.

Wij hanteren geen leeftijdsgrens en vragen niet om een gezondheidsindicatie. Bewoning met een persoonsgebonden budget (pgb) is mogelijk vanaf indicatie 4.

Bent u klaar om de sfeer te proeven bij particulier verzorgingshuis Huize Westerheide in regio Blaricum? Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-62 88 540 of stuur een bericht via het online contactformulier.