Particulier verzorgingshuis Bussum

Wanneer u als senior zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen, maar er ook een zorgbehoefte is, kunt u voor de afweging komen te staan om ‘thuis’ te verruilen voor een nieuw thuis. Bent u als senior, of als familie van een oudere, op zoek naar een goed verzorgingshuis in de omgeving van Bussum? Huize Westerheide is een particulier verzorgingshuis voor Bussum en omgeving. Wanneer wonen in een zorgomgeving (binnenkort) speelt, nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met ons particuliere verzorgingshuis, gelegen op een prachtige locatie nabij Bussum.

Zorg, betrokkenheid en privacy

Huize Westerheide Particulier opende in 2002 haar deuren. Ann Knopper, gastvrouw en eindverantwoordelijke, zorgt er met ervaring en persoonlijke betrokkenheid voor dat alles in Huize Westerheide tot in de puntjes verzorgd en geregeld is. Wij bieden veiligheid en zekerheden om zo lang en optimaal mogelijk zelfstandig te blijven. Dit, samen met het bieden gezelligheid en betrokkenheid, behoort tot de pijlers waarop ons particulier verzorgingshuis voor Bussum en omstreken gebouwd is.

Verzorgingshuis met kleinschalig karakter

Met zes woonunits, in de vorm van studio’s variërend in grootte, heeft ons verzorgingshuis een kleinschalig karakter. Alle studio’s zijn zo gesitueerd dat ze een prachtig uitzicht bieden op onze eigen, fraaie tuin en de Hoorneboegse Heide. U kunt er vanuit uw woning genieten van de kippen en konijnen die in onze tuin wonen, of de runderen bewonderen die op de heide rondlopen. Naast eenpersoons woonunits beschikken we ook over een aantal studio’s die geschikt zijn voor echtparen. Deze studio’s beschikken over een terras of balkon. Elke woonruimte is voorzien van een badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel. Uiteraard kunt u uw kamer geheel naar eigen wens inrichten.

Bij aanmelding wordt geen leeftijdsgrens gesteld. Ook is er geen gezondheidsindicatie nodig om in ons verzorgingshuis te kunnen wonen. Bewoning met een persoonsgebonden budget (pgb) is mogelijk vanaf indicatie 4.

Bent u nieuwsgierig geworden, en wilt u weten of Huize Westerheide aansluit bij uw woonbehoefte als senior? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met rondleiding en lunch. Voor al uw vragen die betrekking hebben op ons particuliere verzorgingshuis voor Bussum e.o. kunt u contact met ons opnemen telefoonnummer 035-62 88 540 of via het online contactformulier.