Particulier verzorgingshuis Het Gooi

Huize Westerheide is en particuliere verzorgingshuis voor Het Gooi en omgeving waar zorg en service volgens een maatwerkprincipe wordt geboden. In een prachtige omgeving, met eigen grote tuin, grenzend aan de Hoorneboegse Heide, bieden wij onze bewoners bescherming, zorg, rust en privacy, maar ook heel veel gezelligheid. Wij stemmen de zorg af op de persoon. Dit maakt ons huis prettig om in te wonen.

Bent u voor uzelf, of wellicht voor (een van) uw ouders op zoek naar een verzorgingshuis waar u verzekerd bent van persoonlijke zorg, dan heten u graag van harte welkom om sfeer te komen proeven.

Zelfstandigheid, gezelligheid en veiligheid

Sinds 2002 zijn wij gestart met ons particuliere verzorgingshuis voor Het Gooi en omgeving. We streven voor al onze bewoners naar een verblijf met maximale zelfstandigheid en privacy in de luxe woonomgeving. Bij zorgbehoeve kan gerekend worden op een vast team verzorgende en verpleegkundigen. Zorg wordt 24 uur per dag geboden. Naast kunnen voldoen aan de individuele zorgbehoefte van onze bewoners vinden we het belangrijk om zorg te dragen voor een gezellige sfeer met daarin plaats voor veel persoonlijke aandacht. Hoogtijdagen als Kerstmis en verjaardagen worden bij voorkeur gezamenlijk gevierd, en er worden veel activiteiten en uitjes georganiseerd naar restaurants, theater en musea. Maar ook voor wie graag één op één een activiteit wil ondernemen is tijd en ruimte. Alles binnen ons verzorgingshuis in ingericht op een prettig ‘maatwerk’ verblijf.

Onze zes studio’s

Ons kleinschalige verzorgingshuis heeft zes mooie, ruime studio’s die bestemd zijn voor bewoning van senioren. De studio’s variëren in zowel grootte als indeling, en sommige zijn geschikt voor bewoning door echtparen. Wanneer u bij ons woont kunt u uw studio inrichten zoals deze past bij uw smaak en behoeften. Elke studio beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

Voor wie is Huize Westerheide geschikt?

Huize Westerheide is een particulier verzorgingshuis in Het Gooi voor senioren die graag kleinschalig willen wonen, omgeven door luxe, service met de zekerheid van goede zorg wanneer dit nodig is. Wij stellen geen leeftijdsgrens en ook een gezondheidsindicatie is niet nodig. Bewoning met een persoonsgebonden budget (pgb) is mogelijk vanaf indicatie 4.

Wanneer u nieuwsgierig geworden bent, nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze verzorgingshuis. We nemen graag de tijd voor een rondleiding en het beantwoorden van uw vragen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-62 88 540 of stuur een bericht via het online contactformulier.