Particulier verzorgingshuis Hilversum

Zoekt u als senior, of als familie van een senior, een verzorgingshuis waar mensen zich prettig en thuis voelen? Kom dan een kijkje nemen bij ons particuliere verzorgingshuis in Hilversum. Huize Westerheide bevindt zich op een uniek plekje in de regio. Naast de vele faciliteiten die gericht zijn op een goede verzorging, wordt er in Huize Westerheide door onze bewoners ook volop genoten van de natuur, rust en een gezellige sfeer.

Persoonsgericht

Verzorgingshuis Huize Westerheide is opgericht in 2002. Wij zijn een particulier verzorgingshuis in Hilversum, dat streeft naar maximale zelfstandigheid voor onze bewoners, geboden in alle privacy binnen een luxe woonomgeving.

Alles geregeld

De zorg die wij bieden is volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van onze bewoners. Voor een gevoel van welbevinden en ‘zich thuis voelen’ werken wij volgens de kernwaarden: vrijheid, veiligheid en gezelligheid. Op meerdere vlakken onderscheiden wij ons van reguliere verzorgingshuizen. Onze zorg is 24 uur per dag beschikbaar, en wordt geleverd door een vast team verzorgenden, verpleegkundigen en facilitaire medewerkers. We beschikken over een eigen, gezellig centraal gelegen keuken en zorgen voor uw was. Uw kappersbezoek is geregeld, en elke zes weken kunt u in huis uw voeten laten verzorgen door onze pedicure. Het is ons doel om bewoners zich, in alle comfort, thuis te laten voelen in ons verzorgingshuis.

Samen, met voldoende privacy

Met meer dan 15 jaar ervaring in ouderenzorg weten wij als geen ander dat sociale omgang en persoonsgerichte activiteiten een grote bijdrage leveren aan de levenskwaliteit. We zorgen dan ook graag voor gezellige activiteiten. Vanuit onze eigen instelling, of samen met familie van onze bewoners. Zo verzorgen we met kerst, samen met familie een kerstdiner in de eigen woonruimte van onze bewoners. In de zomer organiseren wij een groot tuinfeest, waarbij familie welkom is, en, omdat iedereen een eigen interesse heeft, verzorgen we naast gezamenlijke activiteiten ook voor leuke uitjes voor iedereen persoonlijk.

Kleinschalig wonen met zorg op maat

Een sterk punt van ons verzorgingshuis is dat onze studio’s allemaal anders van afmeting zijn, en dat u zelf de inrichting/indeling kunt bepalen. Wilt u kiezen voor een studio met woonkamer en een aparte slaapkamer, of wilt u liever een studio waar de woonkamer samenvalt met de slaapkamer? Het is beiden mogelijk. Uiteraard kunt u uw eigen meubelen meenemen zodat u uw woonruimte naar eigen wens kunt inrichten.

Wilt u komen sfeerproeven bij particulier verzorgingshuis Huize Westerheide in Hilversum? Voor een uitgebreide rondleiding en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-10 03 53 09, maar u kunt ook het contactformulier op deze website gebruiken.