Particulier verzorgingshuis Laren

Wilt u als senior wonen in een particulier verzorgingshuis op een mooie, rustgevende locatie in ‘t Gooi? Kom dan eens kennismaken bij Huize Westerheide, het particuliere verzorgingshuis voor Laren en omgeving. Huize Westerheide is prachtige gelegen, midden in de natuur, en beschikt over een eigen park. De woningen zijn onderverdeeld in studio’s die u naar eigen wens kunt indelen en inrichten. Met een hoge servicegerichtheid, persoonlijke betrokkenheid en professionele zorg vanuit een vast team is alles binnen Huize Westerheide gericht op het welbevinden van de bewoners.

Ruim 15 jaar thuis in het thuisgevoel

Huize Westerheide bestaat in haar hoedanigheid als particulier verzorgingshuis voor Laren en omgeving sinds 2002. Binnen onze zorginstelling streven we naar maximale zelfstandigheid en privacy, binnen een luxe woonomgeving. We beschikken over diverse woonunits en bieden naast voldoende privacy ook de keuzemogelijkheid tot deelname aan gezamenlijke activiteiten. Alles is gericht op ‘thuis zijn met een thuisgevoel’.

Vast team

In ons verzorgingshuis werken wij met een vast team omdat we geloven dat dit de onderlinge betrokkenheid ten goede komt. Het is ons doel om naast praktische verzorging ook te zorgen voor gezelligheid en een gevoel van social welbevinden. Dit doen wij onder andere door met elkaar te eten en het organiseren van divers activiteiten. Zowel activiteiten voor onze bewoners naar persoonlijke interesse, als activiteiten waar u als bewoner uw familie voor kunt uitnodigen.

Zorg op maat

Huize Westerheide is een kleinschalig, particulier verzorgingshuis voor Laren en omgeving. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat iedereen de zorg kan ontvangen die gewenst of nodig is. Visite is altijd welkom, net als huisdieren. Er is geen leeftijdsgrens en ook een gezondheidsindicatie is niet nodig om binnen ons verzorgingshuis te kunnen wonen. Bewoning met een persoonsgebonden budget (pgb) is mogelijk vanaf indicatie 4. Met het kleinschalige wonen dat u in Huize Westerheide geniet, zorgen we ervoor dat u zich snel en langdurig thuis voelt in uw nieuwe woning.

Wilt u graag eens kennis komen maken? Aspirant bewoners nodig we graag uit voor een rondleiding en een lunch om de sfeer te komen proeven. Voor uitgebreide informatie of een kennismakingsafspraak bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-62 88 540, maar u kunt ook een berichtje sturen via ons contactformulier of e-mailadres: annknopper@live.nl.